وب آتا آموزش کامل حلقه مطالب وردپرس | آموزش توابع درون حلقه - وب آتا

حلقه مطالب وردپرس

با استفاده از حلقه مطالب وردپرس می‌توان آخرین نوشته‌های وردپرس را نمایش داد. البته کاربرد این حلقه مهم به اینجا ختم نمی‌شود و کاربردهای بسیاری دارد. در این مقاله ما به ساده‌ترین شکل ممکن از این حلقه استفاده می‌کنیم. اما در آینده قول می‌دهیم که ایجاد کوئری‌های پیشرفته و فیلتر کردن پست‌ها بر اساس چیزهای مختلف را آموزش دهیم.

نوشتن حلقه مطالب وردپرس به ساده‌ترین شکل

کد زیر ساده‌ترین شکل ممکن یک حلقه وردپرس است:

در خط اول با استفاده از ساختار شرطی if بررسی می‌کنیم که آیا پستی وجود دارد یا نه. اگر پستی وجود داشته باشد خط‌های بعدی اجرا خواهند شد.

در خط دوم با استفاده از ساختار حلقه while یک حلقه ایجاد می کنیم که درواقع تا زمانی که پستی وجود داشت کدهای درون آن اجرا خواهند شد.

همچنین در خط ۶ و ۷ پایان ساختار‌های while و if را اعلام می‌کنیم.

از اینجای مقاله به بعد هر کد و تابعی که معرفی می‌کنیم باید درون این حلقه نوشته شود. هر تابعی که از آن درون حلقه وردپرس استفاده می‌کنیم وظیفه خاص خودش را دارد که در ادامه هرکدام از آنها را توضیح می‌دهیم.

توابع درون حلقه مطالب وردپرس

همانطور که گفتیم درون حلقه مطالب وردپرس می توان از توابعی استفاده کرد که هرکدام وظیفه خاص خود را دارند. در ادامه هرکدام از این توابع را توضیح می‌دهیم.

نمایش عنوان پست

برای نمایش نام نوشته از تابع the_title استفاده می‌کنیم.

نمایش چکیده پست

در خیلی از مواقع بجای نمایش کل محتوا می‌خواهیم چکیده نوشته را نشان دهیم. برای اینکار می‌توان از تایع the_excerpt استفاده کرد.

نمایش محتوای اصلی پست

برای نمایش کل محتوای یک نوشته می توان از تابع the_content استفاده کرد.

نمایش تصویر شاخص پست

برای نمایش تصویر شاخص یا همان thumbnail می‌توان از تابعی به نام the_post_thumbnail استفاده کرد. می‌توان دو پارامتر برای این تابع ارسال کرد. پارامتر اول سایز تصویر است و پارامتر دوم صفت‌های (attribute) تگ img که قرار است تصویر را نمایش دهد. البته این پارامتر‌های اختیاری است و می توان از نوشتن آنها خودداری کرد.

در این مثال ما فقط پارامتر سایز را برای این تابع در نظر گرفته‌ایم. با استفاده از اینکار درواقع ما در تابع خواسته‌ایم تا سایز thumbnail تصویر را برای ما نمایش دهد.

نمایش تاریخ انتشار مطلب

یکی دیگر از چیزهایی که معمولا به کاربران سایت نمایش می دهند تاریخ اتنشار مطالب است. با استفاده از تابع the_date می‌توان اینکار را انجام داد.

نمایش زمان انتشار مطلب

اگر می‌خواهید زمان (ساعت) انتشار یک مطلب را هم نمایش دهید می‌توانید از تابع the_time استفاده کنید.

نمایش دسته‌های یک پست

نمایش دسته‌های یک پست می‌تواند به کاربر کمک کند تا پست های مرتبط را راحت تر پیدا کند. برای نمایش دسته های یک پست می توانید از تابع the_category استفاده کنید. این تابع یک پارامتر دریافت می‌کند که با استفاده از آن می توانید کاراکتر جداکننده بین دسته‌ها را تعیین کنید.

در این مثال ما کاراکتر جداکننده بین دسته‌ها را کاراکتر , قرار دادیم.

نمایش برچسب‌های یک نوشته

برای نمایش برچسب‌های یک پست می‌توانید از تابع the_tags استفاده کنید. این تابع ۳ پارامتر دریافت می‌کند. در پارامتر اول می‌توانید یک مقدار HTML برای قبل از نمایش برچسب‌ها درنظر بگیرید. در پارامتر دوم می توانید کاراکتر جداکننده برچسب‌ها را تعیین کنید. و در پارامتر آخر یعنی پارامتر سوم، می‌توانید یک مقدار HTML برای بعد از نمایش برچسب‌ها در نظر بگیرید.

‘ ); ?>

the_tags(

, ‘،’ ,

); ?>

نمایش نام نویسنده

برای نمایش نام نویسنده یک پست می‌توانیم از تابع the_author استفاده کنیم.

نمایش آیدی (ID) نوشته

هر پست دارای یک شماره آیدی منحصر بفرد است. برای نمایش این شماره می توان از تابع the_ID استفاده کرد.

حال با استفاده از توابعی که یاد گرفتیم یک حلقه وردپرس کامل می نویسیم:

امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 53 views بار دسته بندی : کدنویسی وردپرس ، وردپرس تاريخ : 8 آگوست 2022 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.